Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

 
1. Jag är 1.64 cm lång. 
 
2. Jag är ganska blyg första gången man träffar mig men sen när man lärt känna mig så är jag ganska jobbig. 
 
3. Jag älskar djur, om jag hade fått och kunnat så hade jag tagit hand om alla djur som blivit utsatt för djurplågeri eller lämnade. 
 
4. Jag är världens lyckligaste och det är på grund av min kille som är bäst i hela världen. 
 
5. För snart ett år sen så förlorade jag en del av mig själv..min pappa. Det var den värsta tiden i hela mitt liv..kommer aldrig glömma det. Jag saknar han så sjukt himla mycket...det går inte att beskriva.
 
6. Sen min pappa gick bort så har jag känt mig mer vuxen, jag har börjat ta mycket mer ansvar nu än vad jag gjorde då och jag känner mig äldre och mognare nu. Jag tror att pappa ville att det skulle bli såhär, för han hade det väldigt jobbigt, så han bestämde att jag skulle ta hans plats för han visste att jag skulle klara av det. 
 
7. Jag är rädd för döden...jag går alltid och funderar på vad som händer efter livet, vars tar man vägen? är allting svart eller hamnar man i paradiset som jag tror? vad händer egentligen...
 
8. Jag har världens bästa familj, vänner och pojkvän som jag älskar mest av allt, utan dem skulle jag inte orka!♥
 
9. Jag ser verkligen fram emot gymnasiet. Jag har valt "vård och omsorg" och jag längtar så mycket. Fast jag kommer ändå sakna klassen så jäkla mycket...nu för första gången kommer den splittras. Vi har gått i samma klass sen dagis..det är länge..för länge nästan för vi är nästan som en familj. 
 
10. Jag har ALDRIG någonsin rökt eller druckit och det är jag stolt över. Visst jag har smakat alkohol nån gång men det är inte mycket..några droppar typ. Jag blir så less på folk som skriver på facebook "har varit nykter en hel helg, nu känner jag mig stolt" HAHA. Jag har förfan varit nykter i snart 16 år och jag klagar inte.
Cola är det bästa som finns!!